Nyhedsbrev nr. 4, 2024

D. 27. juni 2024

Selvpluk-marken bugner af jordbær! – Masser af ærter og jordbær i gårdbutikken.

Selvpluk jordbær og ærter
De seneste dages sol har fået jordbærmarken til at bugne af røde plukkemodne jordbær. Det er virkelig højsæson nu, så skynd dig at få købt billet på vores webshop inden der bliver udsolgt. Husk at tage rigeligt emballage med for der kan virkelig plukkes mange jordbær lige nu.

Ærtemarken er også åbnet for selvpluk. Der kan plukkes i begge vores ærtesorter: ”Favorit” som er en sød ligge sag, og ”Utrillo” som er vores kæmpestore sort med store saftige ærter.

I år er et rigtigt ”jordbær-år”. Ca. hver 10. – 15. år er jordbæravlere begunstiget af rigtig gode vækstbetinger, som giver topudbytte i marken. Det er svært at få armene ned og skjule begejstringen over årets jordbærhøst. I sådan et ”jordbær-år” er vores selvplukkere også gerne meget glade. Så velkommen i selvplukmarken!

Husk at billet til selvpluk skal købes i vores webshop. Bemærk at der er et begrænset antal billetter til salg, og at der kun vil være adgang til selvpluk ved køb af billet i webshop. Der lægges løbende nye muligheder op for køb af billet til selvpluk, – oftest aftenen før.

Gårdbutikken bugner af jordbær
I gårdbutikken finder du hver dag frisk plukkede jordbær og ærter. Vi håber at plukke nok hver dag, så der ikke bliver udsolgt sidst på dagen.

Aktuelt ligger prisen for de morgenplukkede jordbær på 35,- kr. pr. bakke med 500 gram – du får 3 bakker for 100,- kr.

Så tag en tur på landet efter friske jordbær og ærter. Har du tid, så slå dig ned og nyd en is fra ”Hansen”, måske du får selskab af lammene på græsmarken.

Hver morgen kl. 5 starter vi med at plukke jordbær i marken, så der hver dag er friskplukkede jordbær. Hvis vi en dag plukker for mange jordbær, sælges de som frysebær dagen efter. Du er velkommen til at sende en mail med dit mobilnummer, hvis du vil have en SMS, når der er mulighed for at købe en kasse med frysebær (5kg) til 275 kr.

Åbningstider for gårdbutikken:
Hverdage:                           kl. 13.00  –  17.30
Lørdag-søndag:               kl. 10.00  –  16.00
Dog forbeholder vi os ret til at lukke, hvis der er udsolgt af plukkede jordbær.

Ordensregler i selvplukmarken:
Børn skal være ifølge med voksne.
Trådhegn der markerer, hvor der IKKE må plukkes, SKAL respekteres.
Ingen færdsel i kornet omkring jordbærmarkerne.
Husdyr og køretøjer ingen adgang.

Selvplukpriser:
Entré 60 kr. (incl. 1 kg. selvpluk) pr. voksen og 30 kr. pr. barn (0-13 år).
Prisen for jordbær/ærter til selvpluk er 30 kr. pr. kg.

Når du har købt entrébillet i webshoppen, skal du henvende dig i gårdbutikken for nærmere instruks. Din billet skal scannes ved indgangen til jordbær- og ærtemarken.

Husk emballage til at plukke i, – alternativt er der mulighed for at købe jordbærbakker eller spande.

Udflugt på landet.
Mangler du et udflugtsmål, så kunne en tur med familie eller venner til Oplev Parken – Fodboldgolf Århus i skøn natur, være en oplagt mulighed for lidt sjov og konkurrence. I klubhuset er du velkommen til at nyde medbragt mad og drikke. Tjek hjemmesiden www.oplevparken.dk

Med venlig hilsen

Hanne og Peter Bach