Nyhedsbrev Nr. 1, 2022

D. 14. juni 2022

Vi plukker de første jordbær torsdag

Endelig kan vi plukke de første jordbær i marken! De vil være klar til salg på torsdag d. 16. juni fra kl. 13 i vores gårdbutik. De plukkede jordbær vil være af den tidlige sort Flair, som er sød, mørkerød og har et fast bær.

Der vil sikkert ikke være plukkede jordbær nok til alle her i starten, så de sælges efter først til mølle-princippet.  

Prisen er 40 kr. pr. bakke med 500 gram – 2 bakker for 75 kr.

De øvrige jordbærsorter lader vente på sig, vi mangler mere varme for at jordbærrene modner helt. Vi forventer først der bliver mulighed for selvpluk ultimo juni. Vi sender et nyhedsbrev, når selvpluk starter op. I år skal billet til selvplukmarken købes på vores web-shop, der åbner lige om lidt 😊

I ærtemarken er der skabt rigtig mange ærter i år. Vi har haft dækket et mindre stykke med fiberdug, og her kan vi så småt begynde at plukke lidt mindre mængder. Det er den tidlige sort Favorit, – en sød lille sag med fantastisk smag!

Her i starten af jordbærsæsonen vil gårdbutikken kun være åbent så længe vi har plukkede jordbær at sælge af, og håber på at have åbent som følger:

Hverdage:                            kl. 13.00  –  17.30
Lørdag-søndag:                 kl. 10.00  –  16.00

Vi bestræber os på at opdatere forsiden af Holgers.net så snart der er udsolgt, – så tjek inden du kører hjemmefra.

Som noget nyt i vores gårdbutik finder I ”Søgaards Cider” der fremstillet her på gården, og som vanlig Ottos honning. Desuden har vi fyldt gårdbutikken med andre lækkerier, så som lanterner, vaser og stearinlys. Kik forbi vores 10 kroners marked, hvor du kan finde et stort udvalg af brugsting.

Udflugt på landet.

Mangler du et udflugtsmål, så kunne en tur med familien eller vennerne til Oplev Parken – Fodboldgolf Århus i skøn natur være en oplagt mulighed for lidt sjov og konkurrence. I klubhuset er du velkommen til at nyde medbragt mad og drikke. Tjek hjemmesiden OplevParken.dk.

Med venlig hilsen
Hanne og Peter Bach