D. 17. juli 2022

Absolut sidste chance for selvpluk i jordbær og ærter!

Jordbærsæsonen er ved at være ovre. Vores plukkere skal have velfortjent ferie, så i dag søndag er sidste dag, hvor gårdbutikken sælger plukkede jordbær.

Selvpluk jordbær og ærter:
I vores sene sort Faith sidder der dog stadig en del lyse bær. Selvpluk er derfor åben på tirsdag d. 19. juli kl. 15.-17.

Faith er en sort med forholdsvis store røde bær, som smager sødt og lækkert. Plukning af større mængder må man ikke forvente, men en hygge-smagetur i jordbærmarken er forsat muligt. Kan man ikke finde jordbær, kan man gå i ærtemarken. Der er fortsat rigtig mange ærter af sorten ”Utrillo”, som er sød og smager himmelsk.

Vi afholder evt. endnu en selvpluk-seance igen lørdag d. 23. juli kl. 10-12, men det vurderes først efter endt plukning tirsdag aften, – så hold øje med hjemmesiden.

Husk at selvplukbilletter skal købes på vores hjemmesides webshop.

Gårdbutikken vil være åben når der er selvpluk, hvor det vil være muligt at købe plukkede ærter, og alle de andre gode sager i gårdbutikken.

Tak for i år:
Tusind tak til alle som har kikket forbi. Det har været en meget kort jordbærsæson, hvor mange ikke har fået opfyldt deres jordbærbehov. Det beklager vi, og håber på en bedre jordbærsæson næste år 😊

Familiebillet til fodboldgolf i sommerferie:
I hele sommerferien tilbyder vi rabat på en familietur til Oplev Parken – Fodboldgolf Århus!
2 voksne + 2 børn for kun 200 kr.

Nærmere info om fodboldgolf findes på www.oplevparken.dk.

Rigtig god sommer til alle 😊

Med venlig hilsen

Hanne og Peter Bach