D. 1. december 2022

Lagersalg – Danmarks billigste stearinlys – Søndag d. 4/12 kl. 14 – 16!

Gårdbutikken holder lagersalg på søndag d. 4. december kl. 14-16, hvor vi sælger stearinlys til uhørt lave priser her i den kolde søde juletid.

Så tag en tur på landet og besøg lagersalget i Holgers Gårdbutik, – i nabolaget findes også masser af gran og juletræer til salg også selvfældning.

Vi er kommet til at købe nogle paller med stearinlys fra en ophørt forretning, som vi sælger superbilligt. Vi har de billigste priser på stearinlys i ren stearin.

KØB EN HEL KASSE – RØD ELLER HVID BLOKLYS KUN 100,- KR.!

Vælg f.eks. i mellem:
Hvide, 20 stk. i kassen, højde 7 cm, diameter 7,5 cm
Røde, 24 stk. i kassen, højde 8 cm, diameter 6,5 cm
Røde, 16 stk. i kassen, højde 8 cm, diameter 8 cm

Brændetid ca. 30-40 timer.
100% ren stearin.
Lyset er helt fladt i toppen. Køb en hel kasse og spar penge.

Cider
I samme anledning har vi tilbud på Søgaard Cider. Ta 3 flasker og spar 28 %.

Søgaard Cider kombinerer alt det bedste fra den franske cidertradition med alt det bedste fra de danske madæbler. Cideren er flasket, degorgeret, proppet og etiketteret med håndkraft og knofedt – Søgaard Cider er et produkt af kærligheden til det gode franske håndværk og den gode danske smag. Den passer perfekt til en vinterdag, hvor du trænger til lidt solskin i glasset.   

Jordbær
Vi glæder os til sommer, hvor vi igen kan plukke jordbær. I marken er vores nye jordbærplanter kommet rigtigt fornuftig i gang, og det super vejr i september, har skabt mange jordbær på planterne. Så næste sommer lover godt. Vi glæder os!

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår!

Med venlig hilsen

Hanne og Peter Bach