D. 7. juli 2023

Sidste chance for selvpluk!

De seneste dages regn har været lidt hårde ved vores jordbær, så det er ved at være sidste chance for selvpluk. Nogle af jordbærrene sprækker i overfladen af alt den regn, men smagen er stadigvæk himmelsk😊. I jordbærmarken skal der kæmpes en del for at få fyldt en skål, til gengæld er ærtemarken begejstret for det fugtige vejr, og der er en del Utrillo-ærter til selvpluk. Så pak en skål og ungerne i bilen og tag på udflugt i marken! 

Her i weekenden har vi åbent for selvpluk kl. 13 – 15 både lørdag og søndag. Husk at billetten skal købes på vores hjemmesides webshop. Om det bliver muligt med mere selvpluk, tager vi først stilling til i løbet af næste uge.

Det er også ved at være sidste chance for at besøge gårdbutikken, hvor du kan finde økologiske flødeis fra Hansen is, og andre gode tilbud. I vores 10 kr. marked finder du flødekander, grydeskeer, vaser mm. Vi har også stadig en hel kasse bloklys til kun 100,- kr. samt 3 stk. stearinlys til 2 stk. pris, så få fyldt dit lager op.    

Hvis du her i sommer vil prøve æblecideren fra Søgaard, produceret af vores egne æbler fra haven, er det også med at få den købt.  

Selvpluk:
Køb af selvpluk-entrébillet skal ske på vores webshop. Møder du ”Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.”, eller kun kan bestille voksen- eller børnebilletter, så skyldes det desværre at der er udsolgt!

Selvplukpriser:
Entré 60 kr. (incl. 1 kg. selvpluk) pr. voksen og 30 kr. pr. barn (0-13 år).
Prisen for jordbær og ærter til selvpluk er 30 kr. pr. kg.

Gårdbutikken har åbent på følgende tidspunkter:
Hverdage:                           kl. 13.00  –  17.30
Lørdag-søndag:                kl. 10.00  –  16.00
Gårdbutikken kan dog lukke, hvis der er udsolgt af plukkede jordbær.

Familiebillet til fodboldgolf i sommerferie.
I hele sommerferien tilbyder vi rabat på en familietur til Oplev Parken – Fodboldgolf Århus!
2 voksne + 2 børn for kun 200 kr. Måske præmien til vinderen kan være jordbær, ærter eller en is fra gårdbutikken??
Nærmere info om fodboldgolf findes på www.oplevparken.dk

Med venlig hilsen

Hanne og Peter Bach